egy video

Kísértet a Mississippi mentén

Azt hiszem így születnek a legendák. Az orosz sztónerbátyuskáknál leltem ezt a gyöngyszemet (alább mutatom, miből lett)

Ez bizony a szutykos New Orleans-i mocsármetál főbrigád, a DOWN második lemezének slágere. Ezek a kiskrapekok olyan szépen tolják, hogy ez ember torka elszorul. Egészen himnikus, az énekes tag meg végképp döbbenetesen nyomja. Tisztelet, alázat van a játékukban. A dal pedig himnusszá nemesedik a kezük alatt.

Különben annyit sikerült megtudnom a dologról, hogy egy Aaron O' Keefe nevű tag zenesulijában tanulnak ezek a kiscsákók, s nem ez az iskolások egyetlen munkája a mester vezényletével - a Pantera klasszikus Cemetary Gates s az Aerosmith Mama Kinje fellelhető e klipp végén is a youtube-os választékban (a srácok és a lányok részben mások a három klippben). Szenzációsak! Felesleges, de azért leírom: biztos jobb cuccok állnak rendelkezésükre, mint a hazai stúdiók zömének. De ez magában kevés, nagyon kevés lenne.

Na, ez az originalja a Down-tételnek, ha valaki csak úgy idetévedt volna, és mondjuk nem tudná:



A bejegyzés trackback címe:

https://sacreddesert.blog.hu/api/trackback/id/tr131858305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l3ssth4nz3r7 2010.10.24. 18:14:22

Hát ez bizony keményen odabasz...


süti beállítások módosítása