egy beköszönés

Get stoned & hail the leaf!

 A Sacred Desert – A sivatagi zene oázisa olyan zenészekre, zenekarokra, együttesekre, dalokra és albumokra koncentrál elsősorban, de nem kizárólag, amelyek a desert rock, stoner rock, a southern rock, a sludge  vagy a doom metal határvidékén mozognak. Írója öreg stoner, a műfaj születése óta, de még a műszó születése előttől rajongója az olyan zenekaroknak, mint a Kyuss, a Corrosion Of Conformity, a Down vagy a Trouble. Ezen az oldalon olvashatsz majd lemezkritikákat új és régi (aka klasszikus) albumokról, elemzéseket dalokról, egy-egy banda vagy zenész pályájának átfogó(bb) bemutatását. Az oldal célja egy mindig underground zenevilág megmutatása magyar nyelven – egyrészt népszerűsítés végett, másrészt azonban próba is az (amatőr) könnyűzenei újságírás nyelvhasználatának apró megváltoztatására. Természetesen mindez szörnyűségesen magánjellegűen. Az oldal gazdája grafomán, lapszerkesztő és kritikus, aki munka közben folyton zenét hallgat. És amikor nem megy a munka, zenéről fog írni. Mindezt így kell olvasni. Vagy nem így. Mindegy.

Besztónulás indul!
Get stoned & hail the leaf!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://sacreddesert.blog.hu/api/trackback/id/tr741852466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2010.03.28. 04:21:28

hát akkor haj rá! eddig nagyon tetszik.

stonerdaver 2011.03.19. 19:19:28

Hatalmas ez a blog, nem is gondoltam volna hogy van ilyen! :D és a legjobb hogy pont Kyuss koncert előtt egy nappal találtam meg! :D


süti beállítások módosítása