egy video meg egy kotta

Bőgő, mániásoknak

 

Azoknak, akik folyton fülelik a Kyuss zseniális Space Cadetjának hangjait, és mégsem sikerül levadászniuk a futamokat, vagyis úgy járnak, mint én, talán jól jön ez a kis segítség. A videón Scott Reeder bátyó megmutatja, hogy kell lenyomni a tételt, a poszt belsejében pedig a kotta s a tabulatúra is megtalálható. Nagyon tanulságos kis műsor ez: kiderül belőle, hogy hangszert ugyan bárki ragadhat a kezébe, pénzt is kereshet sokat akár, mégsem lesz feltétlenül zenész belőle... A világ egyik legnagyobb basszere kezében a négyhúrost látva folyton a padlóról vakarom fel az államat.

 

A kották a videóban reklámozott oldalról valók. Érdemes szétnézni, mert több is van ott, ahonnan ez jött. Ahogy elnézem, néhány szakaszt megtartott azért magának belőle, de ez így se semmi. Köszi, Scott, így már menni fog! (Ha leszeditek, jó nagy felbontásban jön, úgy mindent lehet látni!)

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://sacreddesert.blog.hu/api/trackback/id/tr51876625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása