morzsa

Megkezdődött

Tegnap este a németországi Osnabrückben, a Bastard Club-ban megkezdődött a Garcia Plays Kyuss-sorozat, s ma már jönnek is a (nem túl jó minőségű, ami a hangot illeti, és nem túl közeli vagy változatos, ami a képet, de hát mégiscsak:) videók. Elsőként a Demoncleaner-t és a Green Machine-t találtam, azóta jött még egy rakás. Hogy lássuk, mire számíthatunk - bár ebből nem látjuk, de azért mégsem hagyhatom ki.

  

 

Mit mondjak? Sajnálom ezt a kamerás palit - ahelyett, hogy bulizna, ott szorongatja a felvevőjét... Nem csinálnám semmi pénzért.

A show ma Deventerbe megy, majd holnap Tilburgban a Roadburn fesztiválon lépnek fel - aztán lesz egy kis szünet - majd csak május végén folytatják, akkor már a turnéval. Hanem ezt a Budapestet alighanem bebuktuk - még mindig csak 38-an vagyunk...

A további videókért érdemes időről időre elnézni ide! Koncertbeszámolót eddig még nem találtam.

Ja igen, nem csinálnám ide vagy oda, minőség is ide vagy oda, azért köszönet a feltöltőnek - ennek a bizonyos stiff 1312-nek, bárki legyen is ő!



A bejegyzés trackback címe:

https://sacreddesert.blog.hu/api/trackback/id/tr101926452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása